Ingen redigeringssammanfattning
mIngen redigeringssammanfattning
 
Rad 4: Rad 4:


== Registerutdrag på ledare ==
== Registerutdrag på ledare ==
Från 1 januari 2020 ska alla idrottsföreningar inom RF kontrollera begränsat [[registerutdrag]] för ledare som har direkt och regelbunden kontakt med barn. Således gäller detta för alla ledare över 15 år innan de kan tillträda sitt förtroendeuppdrag i Sannadals SK.
Från 1 januari 2020 ska alla idrottsföreningar inom RF kontrollera begränsat [[registerutdrag]] för ledare som har direkt och regelbunden kontakt med barn.


[[Kategori:Organisation]]
[[Kategori:Organisation]]

Nuvarande version från 17 december 2020 kl. 20.15

Klubben blir vad vi som medlemmar gör den till. Är man med i en förening så betalar man självklart sin medlemsavgift. Verksamheten som vi bedriver planeras, leds och betalas av oss själva. För att få delta i föreningens verksamhet betalar du därför en årlig medlemsavgift. Beloppets storlek beslutas på varje årsmöte. Tillsammans bygger vi, och är, de resurser som verksamheten vilar på. Det betyder att din roll i den gemensamma verksamheten har avgörande betydelse för hur vi ska lyckas både sportsligt och socialt.

Registerutdrag på ledare

Från 1 januari 2020 ska alla idrottsföreningar inom RF kontrollera begränsat registerutdrag för ledare som har direkt och regelbunden kontakt med barn.