De olika läger som vi arrangerar finns på klubbens hemsida.

Enköpingslägret

I början av varje säsong anordnar klubben ett gemensamt träningsläger för alla lag (U9 till senior). Lägret genomförs i Enköping och oftast på någon av de sista helgerna i augusti. Syftet med träningslägret är, förutom träning, att öka klubbgemenskapen genom att spelare och ledare från de olika lagen träffas och umgås. Under lägret hålls även årsmötet.

Sommarläger

I mitten av augusti arrangerar vi även ett sommarläger i Västertorpshallen. Lägret riktar sig primärt till barn 7-10 år som är nybörjare. Men även barn som spelar handboll i Sannadal och andra föreningar är självklart välkomnna. Lägret genomförs primärt med ungdomsledare från våra äldre ungdomslag och är dagtid ca kl 9-16 måndag till fredag. Läs mer om sommarlägret.

Höstlovsläger

Ett läger på höstlovet för alla handbollsspelande killar och tjejer i åldersklasserna U16 – U11 att träna handboll under höstlovet i Västertorpshallen. Oavsettt klubbtillhörighet är välkomna och erfarna tränare håller i träningarna. Deltagarna väljer vilka dagar de vill delta och lägret är inte alltid måndag - fredag, beror på intresse. Läs mer om höstlovslägret.

Sportlovsläger

På sportlovet arrangerar vi "Bundis Sportlovsläger" för de yngsta barnen, 7 - 11 år, i Västertorpshallen. Upplägget är likt vårt sommarläger, men deltagarna väljer vilka dagar de vill delta och antalet ledare är färre än på sommarlägret. Läs mer om sportlovslägret.