Klubbens matchfärger är rött och vitt, det vill säga röd tröja och vita shorts. Målvakten får dock aldrig ha samma tröjfärg som med- eller motspelare. Klädseln skall bäras av alla spelare vid matcher. Undantag är när matchprogrammet föreskriver något annat, till exempel då vi har bortamatch och hemmalaget har röda tröjor. (Bortalaget skall alltid byta)

Klubben håller med matchtröjor medan varje spelare själv håller med shorts och skor. Som överdragskläder inför matcher och vid turneringar bör alla ha en laggemensam overall. Det ser trevligt ut och skapar gemenskap, overallen gör att vi känner igen varandra. Overallen är röd och svart.

Den gemensamma klädseln gör också att klubben syns vilket underlättar rekryteringen av nya medlemmar. Att vi syns är också viktigt för de sponsorer som genom att köpa reklamplats bidrar till klubbens ekonomi. Ju mer vi syns desto lättare att få företag intresserade. Alla kläder med föreningens klubbmärke skall godkännas av styrelsen. Det gäller framförallt kläder såsom overaller, matchtröjor och andra träningskläder.

Tränare och lagledare ska bära föreningens tröja eller overall vid matcher och turneringar. Alla som sitter på avbytarbänken ska bära föreningens färger.

Vilka kläder som kan köpas hittar du på klubbens shop: https://www.stadiumteamsales.se/sannadalssk/handboll